Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@22:26:49 GMT

تبدیل 74 روستای اطراف تهران به خوابگاه

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۸۰۷۵۱

تبدیل 74 روستای اطراف تهران به خوابگاه

کارشناس و مشاور اجرایی طرح آمایش سرزمین استان تهران گفت: در این استان ۷۴ روستای بالای سه هزار و ۵۰۰ نفر داریم که به خوابگاه تبدیل شده‌اند.

به گزارش ایرنا روز دوشنبه ایرنا به نقل از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، اسفندیار زبردست در جلسه بررسی تدوین سند توسعه روستایی و لزوم تصویب و اجرای این سند در استان تهران افزود: روستاهای تهران با روستاهای کشور کمی فرق دارند و علت آن این است که هم اکنون ۷۴ روستای بالای سه هزار و ۵۰۰ نفر داریم که بر اساس تقسیمات کشوری قابلیت تبدیل به شهر شدن دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآورشد: همین روستاهای تهران به خوابگاه (شاغلان در پایتخت یا دیگر نقاط) تبدیل شده‌اند و بنیاد مسکن باید بگوید چه کنیم؟ اگر نیاز به لایحه، قانون و برنامه دارد اعلام کنند و گرنه همین تعداد روستا بزرگ و به ۸۰ روستا-شهر تبدیل می‌شود.

ساخت‌وساز غیرمجاز در ۸۵ درصد روستاهای تهران

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران نیز در پاسخ به نقدها و اقدامات انجام شده در این زمینه گفت: ما امروز شاهد ساخت و ساز غیرمجاز در ۸۵ درصد روستاهای استان تهران هستیم که طرح های هادی را با مشکل روبه‌رو کرده است.

غلامرضا صالحی با بیان اینکه مشکل ما نداشتن متولی واحد است یادآورشد: همین ارزش افزوده را دهیاری‌ها برداشته‌اند و در حال توسعه روستاها هستند؛ جهادکشاورزی و دهیاری‌ها باید پاسخگو باشند و همکاری کنند.

وی تصریح کرد: در کجای قانون و برنامه چیزی به نام روستا-شهردار داریم؟ ما در برنامه ها و طرح هادی روستاها را کوچک دیدیم و حالا متهم هستیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران نیز در ادامه این جلسه گفت: شورای برنامه‌ریزی باید مرجعیتی را برای بنیاد مسکن بپذیرد چون بنیاد مسکن متولی تهیه طرح هادی و توسعه روستایی است.

شهرام عدالتی خاطرنشان کرد: در ضمن باید روی نقاط بحرانی روستاهای تهران را نیز کار کرد.

وی ادامه داد: امروز روستاهایی مثل احمدآباد مستوفی و خسروآباد به شهرها الحاق شده‌اند چون قانون حریم روستا در تهران اجرا نشده است؛ اگر این قانون اجرا شود شهرداری حق ورود به حریم روستا را ندارد و حفظ حریم تحویل دهیار می‌شود.

آمار روستاهای استان تهران افزون بر یکهزار روستا اعلام شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تهران پایتخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۰۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با در مدار قرار گرفتن این مخزن، آب شرب بیش از ۲ هزار نفر از روستاییان منطقه کلهرود به صورت پایدار تأمین می‌شود، اظهار داشت: با اجرای این پروژه آب شرب ساکنان روستاهای کلهرود محله قلعه، سر بیشه و تکلر از توابع شاهین‌شهر و میمه با فشار یکسان تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از اجرای این پروژه مردم منطقه گاهی با افت فشار آب مواجه می‌شدند، افزود: هدف از اجرای این پروژه افزایش حجم ذخیره این مخزن است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، حجم محدود مخزن قبلی ۱۵۰ متر مکعبی روستای کلهرود که به دلیل گذر زمان فرسوده شده بود، در برخی از فصول سال باعث سرریز شدن آن و هدر رفت آب می‌شد.

اکبریان افزود: عملیات احداث مخزن بتنی زمینی ۲۵۰ متر مکعبی کلهرود هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد تومان به همراه داشت که از محل اعتبارات عمرانی تأمین شد.

وی به نوسازی شبکه آب روستای کلهرود در سال‌های اخیر پرداخت و تصریح کرد: در سه سال گذشته بیش از هشت کیلومتر از شبکه روستایی کلهرود اصلاح و بازسازی شد چرا که قطر شبکه توزیع آب روستای کلهرود ۵۰ میلیمتر بود که موجب رسوب گیری جدار شبکه و به دنبال آن افت فشار آب می‌شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خاطر نشان کرد: با اصلاح شبکه توزیع آب شرب روستای کلهرود قطر لوله‌ها به ۹۰، ۱۱۰ و ۱۶۰ میلیمتر افزایش یافت که به صورت ثقلی آب از شبکه به مخزن منتقل می‌شود و آب شرب روستای کلهرود از یک رشته قنات با دبی سه لیتر در ثانیه تأمین می‌شود.

کد خبر 6097898

دیگر خبرها

  • آب شرب ۲۱۰ روستای آذربایجان شرقی تامین می شود
  • حریم و روستاهای شرق تهران برای گذران اوقات فراغت محل مناسبی هستند |‌ همدردی با آبشار اشک ریز
  • عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز
  • به تماشای رقص آبشار و شکوفه‌های گیلاس بنشینید!
  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • "قبرستان نو" قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • قبرستان نو قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد