Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید فرید موسوی نماینده مجلس شورای اسلامی در مراسم احیای مدارس ماندگار در گام دوم انقلاب، ضمن آرزوی قبولی طاعات و گرامیداشت نام و یاد 28 هزار شهید، 8 هزار ایثارگر و بیش از 100 دانش‌آموز شهید شهرری با اشاره به اینکه همه ما به دنبال توسعه و پیشرفت هستیم ولی این توسعه در خلأ شکل نمی‌گیرد، اظهار کرد: کشورها توسعه را بر اساس هویت ملی خود شکل می‌دهند که کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست و مراکز آموزشی در طول تاریخ یکی است؛ از همین جهت حفظ مدارس ماندگار برای ما حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: امیدواریم سفر وزیر آموزش و پرورش به شهرری دستاورد خوبی داشته باشد؛ علی‌رغم تصوری که در ذهن همه وجود دارد که فکر می‌کنیم استان تهران، استان توسعه‌یافته و پیشرفته‌ای است اما این طور نیست و این ظاهر قضیه است؛ وقتی ما در بطن این شهرستان‌ها حضور می‌یابیم، با مشکلاتی مواجه می‌شویم که حتی در مناطق مرزی نیز وجود ندارد. 

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سالانه 250 هزار نفر به جمعیت استان تهران افزوده می‌شود، گفت: به  عبارتی سالانه یک شهرستان به تهران اضافه می‌شود، آیا ما امکانات را برای افرادی که کارت ملی دارند و ایرانی محسوب می‌شوند، ایجاد کرده‌ایم؟

وی تصریح کرد: مسؤولان ما برنامه مناسبی برای محرومیت‌زدایی ارائه نکرده‌اند و این 250 هزار نفر در مناطق مرفه‌نشین ساکن نمی‌شوند بلکه در شهرستان‌ها حضور دارند و ما تراکم شدید دانش‌آموزی را شاهد هستیم.

موسوی ادامه داد: کادر آموزشی و اجرایی اکنون نیاز به مساعدت ما دارند؛ سرویس مدارس برای کادر فرهنگیان و همچنین دانش‌آموزان با مشکل مواجه است و ما دانش‌آموزان را برای تحصیل ناچار از روستایی به روستاهای دیگر می‌فرستیم؛ متأسفانه به همین دلیل جابه‌جایی‌ها، تعدادی از دختران از تحصیل محروم شدند که شاید در محروم‌ترین مناطق کشور وضعیت به این شکل نباشد.

وی ادامه داد: همچنین کادر آموزشی ما فشارهای زیادی متحمل می‌شوند و در برخی نقاط سرویس ایاب و ذهاب آنان به دلیل برخی از مشکلات محدود شده است لذا امیدواریم؛ این مشکلات باید در شهرستان‌ها از قبیل اسلام‌شهر، پردیس، شمیرانات و ... که دبیرستان سه‌شیفته دارند رفع شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اکنون هزینه‌های مدارس در برخی از نقاط را شوراهای روستاها پرداخت می‌کنند، گفت:‌ از همان ابتدا رفع مشکلات فرهنگیان در ردیف اول قرار داشته است و ما توانستیم اعتماد فرهنگیان را صیانت کنیم؛ بر همین اساس قرار شد یک رقم قابل توجه و مشخصی از مالیات بر ارزش افزوده را به بازسازی، نوسازی و تجهیزات آموزش و پرورش اختصاس دهیم؛ اینکه اوراق بدهیم و روی یخ بنویسیم نیست بلکه این اعتبارات نقد هستند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آموزش و پرورش تهران دبیرستان آموزش و پرورش استان تهران شهرری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۵۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر آموزش و پرورش گناوه سه شنبه شب در این آئین تجلیل از با اشاره به عملکرد ۲ ساله آموزش و پرورش شهرستان گفت: بعد از سال‌ها در دولت سیزدهم احداث ۴ مدرسه در سطح شهرستان آغاز شد که ۲ مدرسه در محله حرم به حرم و ۲ مدرسه در مرکز شهر قرار دارند.

ضرغام مردانی افزود: عملیات اجرایی سه سالن چند منظوره بزرگ در شهرستان آغاز و اعتبار آنها لحاظ شده است و سه زمین چمن طرح شهید سلیمانی نیز با همکاری مدیرکل استان در سطح شهرستان احداث شده است.

وی ادامه داد: تعمیرات اساسی در مدارس شامل رنگ آمیزی، بازسازی تأسیسات و مسائل دیگر که کمبود بوده در مدارس شهری و روستایی شهرستان طی ۲ سال انجام شده است.

مردانی بیان کرد: نظام مند کردن تمامی درآمدها از دیگر دستاوردها طی این مدت در آموزش و پرورش بوده که انجام شده است.

وی گفت: برگزاری دوره‌های توانمند سازی معلمان به ویژه دوره توانمند سازی ویژه معلمان قطب شمال استان، برگزاری کنکور سراسری، آزمون‌های استخدامی، کسب رتبه‌های استانی و کشوری در حوزه‌ها و رشته‌های مختلف توسط دانش آموزان و معلمان، ساماندهی مدارس غیر دولتی، جهش معدل امتحان نهایی از دیگر دستاوردها است.

وی گفت: شهرستان گناوه طی ۲ سال ۳۵ نفر قبولی رشته‌های پزشکی داشته است و در رشته‌های مختلف دانشگاهی نیز تعداد زیادی از دانش آموزان پذیرفته شده‌اند.

مدیر آموزش و پرورش گناوه بیان کرد: اجرایی کردن طرح مربی، مدرسه و معلم تراز انقلاب در راستای سند بنیادین تحول در آموزش و پرورش در شهرستان پیگیری شد و در همه برنامه‌های شهرستان آموزش و پرورش خط مقدم و حضور بسیار خوبی داشته است.

وی گفت: در راستای تحقق شعار همه برای آموزش و پرورش، آموزش پرورش برای همه» همه ادارات و دستگاه‌های شهرستان در کنار آموزش و پرورش و یاری کننده بودند و از همکاری همگی تقدیر می‌شود.

در این همایش بخش‌های متنوعی از جمله اجرای سرود دانش آموزی، پخش کلیپ و بخش‌های دیگر اجرا و در پایان از معلمان و فرهنگیان نمونه و برتر، معلم جوان برتر استانی و کشوری و ۷۵ پیشکسوت و بازنشسته فرهنگی شهرستان گناوه تجلیل شد.

کد خبر 6099933

دیگر خبرها

  • منزوی کردن زنان را قبول نداریم/ ایران بیشترین تحصیل کرده زن در منطقه را دارد
  • رئیسی: ایران بیشترین تحصیل کرده زن را در منطقه دارد
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است